Lezárt akta

2017.10.05. 14:23

Lezárult a nyomozás! A sofőr elismerte felelősségét!

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság közúti baleset okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy székesfehérvári férfi ellen.

police.hu

A nyomozás adatai szerint B. Tibor Skoda típusú személygépjárművel közlekedett 2017. augusztus 9-én 9 óra körül a 63-as számú főúton, Székesfehérvár felől Aba irányába. Haladása során a 89-es kilométerszelvényhez érve áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol összeütközött egy szemből érkező BMW típusú személygépkocsival. A BMW az ütközés következtében az úttestről lesodródva egy vízelvezető árokba csapódott, vezetője a balesetben nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett. A Skoda sofőrje gyanúsítotti kihallgatása során elismerte felelősségét.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság a büntetőeljárást lezárta, az ügy iratait vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!