Lezárt ügy

2018.07.20. 17:52

Ittasan balesetezett, majd elhajtott a 19 éves kincsesbányai férfi

A Móri Rendőrkapitányság befejezte az ügy kivizsgálását.

police.hu

Fehérvárcsurgóra, az Ady Endre utcába kértek rendőri segítséget 2018. május 14-én este egy közúti közlekedési balesethez. Egy 19 éves kincsesbányai férfi a Dózsa György utca irányába közlekedett segédmotoros-kerékpárral, amikor haladása során nekiütközött az úttest jobb szélén várakozó Renault típusú személygépjárműnek, majd adatai hátrahagyása nélkül elhajtott a helyszínről. Az ütközés következtében a várakozó járműben anyagi kár keletkezett.

Az eljárásban megállapítást nyert, hogy a segédmotoros-kerékpár vezetője nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel, továbbá a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott, illetve a jármű nem rendelkezik érvényes kötelező felelősségbiztosítással. Az ügyben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás, az engedély nélküli vezetés és az érvényes kötelező biztosítás hiánya miatt pedig szabálysértési eljárás indult.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Móri Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!