Ketté tört a bicikli

2018.08.02. 15:54

Pont került a Dunaújvárosban elgázolt biciklis ügyének végére

A dunaújvárosi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

police.hu

Fotó: police.hu

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság közúti baleset okozása vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy rudabányai férfi ellen.

Fotó: police.hu

Dunaújvárosba, a Szilágyi Erzsébet út és az Aranyvölgyi út kereszteződéséhez kértek rendőri segítséget egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínére 2018. július 14-én 14 óra 30 perckor. A helyszíni szemle során a rendőrök megállapították, hogy egy 32 éves rudabányai férfi Seat típusú személygépkocsival közlekedett a Szilágyi Erzsébet út felől az Aranyvölgyi út irányába.

Fotó: police.hu

A kereszteződéshez érve balra kanyarodott, azonban manővere során nem biztosított elsőbbséget egy kerékpárosnak, aki az Aranyvölgyi úton a Magyar út felé haladt, és elütötte őt. A baleset következtében a kerékpárt vezető 38 éves helyi férfi nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

Fotó: police.hu

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!