A gyors összefogásnak köszönhetően

2019.07.10. 15:15

Fél nap alatt megtalálták a csókakői idősek otthonából eltűnt idős hölgyet

A rendőrségre érkezett bejelentés 2019. július 9-én 21 óra 30 perc körül, hogy Csókakőn az idősek otthonából eltűnt egy 84 éves nő.

police.hu

A police.hu tájékoztatása szerint a Fejér megyei rendőrök a bejelentést követően azonnal megkezdték a keresést, mivel a hölgy idős kora miatt térben és időben nehezen tájékozódott. Ezzel egyidőben a Móri Rendőrkapitányság bűnügyi állománya adatgyűjtéseket, meghallgatásokat végzett, valamint a környék térfigyelő-kamera felvételeit ellenőrizte. A kiterjesztett keresésbe időközben bekapcsolódtak a Készenléti Rendőrség rendőrei, a móri tűzoltók, polgárőrök, valamint a környék erdészei és vadászai, akikkel együtt közel 50 fő kereste az eltűnt nénit.

[caption id="" align="aligncenter" width="1024"] Fotó: police.hu[/caption]

 

A Készenléti Rendőrség Különleges Szolgálatok Igazgatósága Légirendészeti Szolgálat egyik helikoptere, a keresés során Csókakőtől mintegy 5 kilométerre jelezte 2019. július 10-én 11 óra körül a kutatásban résztvevő egységeknek, hogy az eltűnt hölgyet egy erdős terület szélén észrevette.

A helyszínre érkező rendőrök a nénit megtalálták, majd a mentőszolgálatot értesítették, akik az idős hölgyet a székesfehérvári kórházba szállították.

Vezető képünk: police.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!