Családi program

2017.10.03. 13:41

Táncos flashmobbal hívják fel a figyelmet a babahordozás előnyeire!

Az októberrel ismét elérkezett a Nemzetközi Babahordozó Hét. A fehérvári rendezvények pénteken kezdődnek.

Bokros Judit

A Nemzetközi Babahordozó Hét apropóján jó ideje szervez programot a fehérvári Alba Babahordozó Egyesület is. A rendezvény amellett, hogy felhívja a figyelmet a babahordozás előnyeire, fontosságára, sok egyéb érdekes témát kínál a gyermekes vagy gyermeket váró családoknak, pároknak. Az egyesület tagjai figyelemfelkeltésként táncos flashmobbal készülnek, amelyet csütörtökön 16.30-kor a Püspöki Palotánál, 17 órakor a plázánál adnak elő.

A rendezvény helyszíne aztán ismét A Szabadművelődés Háza lesz, ahol az előadások mellett gyakorlati bemutatók, tanácsadások várják az érdeklődőket.

A megnyitót október 6-án, pénteken 10 órakor tartják, ekkor Östör Annamária, az önkormányzat egészségügyi és sport tanácsnoka mond köszöntőt. Az aznapi előadásokban szó lesz például a párkapcsolati intimitás megőrzéséről, a babahordozás előnyeiről, a gyereknevelésről, a tehetség kibontakoztatásáról. A gyakorlati foglalkozások között kipróbálható a babás jóga, de pszichológusok is adnak tanácsot több témában.

A rendezvény szombaton és vasárnap is 10 órától folytatódik, majd vasárnap 15 órakor zárul.

Részletes programok itt!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában