karácsony

2017.11.28. 10:54

Adni jó! Ajándékozzon Ön is!

Mennyi szeretet fér el egy cipősdobozban? Egy doboznyi szeretet, és másnak is szép karácsonya lesz! – ezzel a gondolattal hirdettek cipősdoboz akciót a pusztaszabolcsi hivatásos tűzoltók.

katasztrófavédelem

A kettő és tizennégy év közötti gyermekeknek összeállított ajándékcsomagokat december 15-ig várják a pusztaszabolcsi katasztrófavédelmi őrsön. Az összegyűjtött ajándékokat a Pusztaszabolcs vonzáskörzetében található, állami gondozásban lévő gyermekek intézményébe viszik el a tűzoltók.

Tegyünk együtt azért, hogy minél több mosolygós, boldog gyermek álljon idén a karácsonyfa előtt! A tűzoltók felhívásához csatlakozva hozzájárulhat ahhoz, hogy egyre több gyermek megismerje az ajándékozás örömét. Készítsen Ön is ajándékcsomagot, vagy csomagolópapírral, szalagokkal, jó állapotú cipősdobozokkal is segítheti a meglepetések elkészítését, és hozza el november 27. és december 15. között 8.00-18.00 óráig a pusztaszabolcsi katasztrófavédelmi őrsre (Velencei út 63/2). Az ajándékcsomag 2 és 14 év közötti gyermekek részére készüljön.

Hogyan is készül az ajándékdoboz?

• Egy jó állapotban lévő, üres cipősdoboz tetejét és alját külön-külön csomagolja be csomagolópapírral.

• Töltse meg ajándékkal (plüss, ruhanemű, könyv, játék stb.).

• Fontos! A dobozt csak lazán kösse át szalaggal vagy más alkalmatossággal, hogy a gyermekek számára könnyen bontható legyen.

• Jól láthatóan írja rá a doboz tetejére, hogy milyen korosztályú gyermeknek készült a csomag (pl.: 6 éves lány; 12 éves fiú)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában