Húsvéti meglepetés

2018.03.31. 16:09

A Kis Gyémántok Egyesület nyuszija meglátogatta a kórházi gyerekeket

A tavalyi évhez hasonlóan idén is meglátogatta a Kis Gyémántok Gyermekeket Támogató Egyesület és az Albacondi húsvéti nyuszija a Fejér megyei Szent György Kórház Gyermek-és csecsemőosztályán tartózkodó gyerekeket.

FEOL

Az Egyesület körülbelül egy hónappal ezelőtt kezdte el a gyűjtést Major Györggyel, az Albacondi edzőterem üzletvezetőjével. Az előző évhez képest még több meglepetés tojás gyűlt össze a kondizó vendégek és az egyesület barátai által. A csoki tojásokon kívül héliumos lufit, felfüggeszthető kis csibéket, a legkisebbeknek pedig baba rágókát vittek. A húsvéti szünetre szerencsére a legtöbb kis beteg immár egészségesen haza mehetett, de így is volt öröm azok között akik a kórházi ágyon várták a nyuszit.

A háttérben látható négy évszak fali díszt még karácsonyra adományozta az egyesület az osztálynak. Fotó: Az Egyesülettől

A kórház után a Tüzér utcai gyermekotthonban csaltak mosolyt a gyermekek arcára.

Az Egyesület portálunknak így írt: – Nagyon boldogok vagyunk, hogy idén is meg tudtuk valósítani az ajándékozást és szeretnénk megköszönni a sok segítséget. Majd hozzátették: Az Egyesületünk a közeljövőben sem tétlenkedik, április hónap közepén játszóházba, utána pedig élményfürdőbe visszük a rászoruló lurkókat.

 

Az Egyesület továbbra is fogadja a felajánlásokat, ha valaki szeretne hozzá járulni a gyerekeknek szervezett programokhoz.

Facebook oldalukon folyamatosan megtalálják az egyesület eseményeit, programjait.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában