Egészséges életmód időskorban is

2018.04.11. 09:30

Egy hétnyi egészség Soponyán

Ezen a héten kiemelt figyelmet kapnak az egészségmegőrzéssel kapcsolatos programok a településen.

Szanyi-Nagy Judit

A résztvevők lelkesen hallgatták Szabó-Baczoni Erika előadását az időskori egészséges életmódról

Fotó: Szanyi-Nagy Judit / Fejér Megyei Hírlap

Nagy volt a mozgolódás kedden a közösségi házban. A fehér lepellel lefedett asztal egyik végén a Magyar Vöröskereszt megbízott megyei igazgatója, Szücsné Szigeti Hedvig ült, mellette pedig folyamatosan váltották egymást az érkező helyi lakosok. Az érdeklődők ugyanis méréseken vehettek részt.

– Az egészséghét megszervezésének ötlete a közösségi ház munkatársaihoz kapcsolódik. Úgy gondoltuk, fiataloknak és időseknek egyaránt szüksége van egy ilyen rendezvényre, hiszen az egészségmegőrzésről sosem lehet eleget beszélni – mondta Mikáné Bali Adrienn közösségiház-vezető. Az óvodások és iskolások rajzokkal készültek, s a fiatalok gyümölcssalátát is kaptak. A vezető kiemelte: a helyi iskola igazgatója, Hollósi Lászlóné is sokat segített a szervezésben.

A résztvevők lelkesen hallgatták Szabó-Baczoni Erika előadását az időskori egészséges életmódról
Fotós: Szanyi-Nagy Judit / Fejér Megyei Hírlap

Az első napot Szabó-Baczoni Erika háziorvos zárta „Egészséges életmód időskorban” című előadásával. A program szerdán 10 órakor termékbemutatóval folytatódik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában