alapítványoknak és társadalmi szervezeteknek

2018.05.18. 07:18

Pályázatot adhatnak be a szervezetek támogatásra Polgárdiban

Az önkormányzat pályázatot írt ki az idei évben nyújtandó támogatásokról a városban tevékenykedő társadalmi szervezetek, alapítványok, egyéb szervezetek – ide értve a sportszervezeteket is – számára, azok működéséhez és munkájához biztosítandó pénzbeli támogatás nyújtására.

V. Varga József

Amint Nyikos László polgármester elmondta: az önkormányzati támogatásra azok a polgárdi székhelyű szervezetek, alapítványok, közalapítványok, egyesületek pályázhatnak, amelyeket a bíróság nyilvántartásba vett, működésük a jogszabályi előírásoknak megfelelő és folyamatos, s tevékenységüket valóban Polgárdiban folytatják.

A támogatás cél jelleggel nyújtható, azt kizárólag a támogatási szerződésben meghatározott célra lehet felhasználni. A támogatás biztosításának és a támogatási összeg rendelkezésre bocsátásának kifejezett feltétele, hogy a támogatott a támogatás tervezett felhasználásáról részletes költségvetést nyújtson be az önkormányzathoz. A pályázatokat egy eredeti példányban, ajánlott küldeményként, postai úton vagy személyesen írásban kell benyújtani a következő címre: Polgárdi Város Önkormányzata 8154 Polgárdi Batthyány utca 132. A borítékon fel kell tüntetni: Pályázat önkormányzati támogatásra. A pályázatok benyújtásának határideje június 16-a.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában