Infinity Dance

2018.09.13. 07:15

Alapos táncoktatás – Hetente kétszer tartanak próbát a „művházban”

Még nincs egyéves az alapi Infinity Dance tánccsoport, az ifjú tagok mégis több fellépésen túl vannak már, s igazi közösségként működnek.

Szanyi-Nagy Judit

Nagy a koncentráció! Elöl, fehérben Roberta mutatja a mozdulatokat

Fotó: Szanyi-Nagy Judit/ Fejér Megyei Hírlap

A szerda késő délutáni táncpróbán nyolcan jelentek meg a művelődési házban (fiúk és lányok vegyesen), hogy Kiss Roberta táncoktató vezénylésével újabb koreográfiát tanuljanak meg. Többen is szoktak lenni – fogadott Roberta –, de sokan sérülés miatt nem tudtak eljönni a mostani alkalomra. Sebaj, új tagok is bármikor csatlakozhatnak hozzájuk az év folyamán, a lényeg: a jelentkező fiatalban meglegyen a hiphop műfaj és a tánc iránti szeretet. Ebbe újonnan a negyedik osztályos Nati kóstolt bele.

Nagy a koncentráció! Elöl, fehérben Roberta mutatja a mozdulatokat
Fotó: Szanyi-Nagy Judit/ Fejér Megyei Hírlap

A zömében általános iskolás lurkók (elsőtől nyolcadik osztályig) lelkesen állták a „kiképzést”, a gyors ütemekre sorra igyekeztek lekövetni Roberta mozdulatait; ha pedig nem sikerült egy-egy lépés, a tánctanár ismét készségesen megmutatta azt. Nem maradt el a nyújtás – a lábak még a falra is felkerültek! –, az alapos szemrevételezés érdekében cserélődtek a sorok, a próba legvégén pedig párosával is bemutatták a táncosok az órán tanultakat. A csaknem egyórás alkalmat székfoglaló játék, zenés-táncos „vetélkedő” és számtalan fáradt, de lelkes mosoly zárta.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában