Állami gondoskodásban

2018.12.20. 07:20

Karácsonyi ajándékot kaptak a gyermekek Székesfehérváron

Nevelőszülőknél élő gyermekek mutattak be zenés műsort, adtak elő karácsonyi dalokat és verseket a Fejér Megyei Kormányhivatal Réz termében december 19-én, a Fejér Megyei Europe Direct Iroda által szervezett, hagyományos, idén 15. alkalommal megrendezett ünnepi programként.

FMH

Örömtől csillogó arcok az ünnepségen

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Az értékes, szép, megható műsort, amelyre hetekig készültek lelkesen a szereplők, Simon László kormánymegbízott köszönte meg a gyermekeknek, a felkészítő pedagógusoknak, a nevelőszülőknek és Deresné Tanárki Máriának, a megyei gyermekvédelmi központ igazgatójának.

A Fejér Megyei Kormányhivatal vezetője hangsúlyozta, hogy nagyra becsüli a nevelőszülők, gyermekvédelmi szakemberek munkáját, akik szeretetet és gondoskodást adnak a család melegét nélkülözni kényszerülő gyermekeknek. Ezt követően a nevelőszülőknél, a lakásotthonokban, valamint a gyermekotthonokban élő gyermekek – köztük számos fogyatékkal élő – számára Simon László és Petrin László főigazgató a Fejér Megyei Europe Direct Iroda támogatásával déligyümölcsöket, karácsonyi adományokat adott át.

Örömtől csillogó arcok az ünnepségen
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A meglepetéscsomagokat Enyingre, Sárbogárdra, Mezőfalvára, Előszállásra, Dégre, valamint a martonvásári, velencei és a székesfehérvári gyermekotthonba juttatták el.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában