díszek és ajándékdobozok, teadélután és játékos vetélkedő

2018.12.12. 07:30

Karácsonyi vásár után alapítványi jótékonysági est lesz Polgárdiban

Második alkalommal rendezik meg pénteken a Széchenyi-iskola jótékonysági estjét az Aradi Ignác Művelődési Házban.

V. Varga József

Ügyeskedtek a diákok, de sokat segítettek a szülők is – az adventi vásár már többéves hagyomány

Fotó: Iskola

Az adventi vásár többéves hagyomány már a Széchenyi általános és művészeti iskolában. Mézeskalács-illatú, nyüzsgő vásártérré alakult pénteken az iskola tornacsarnoka: színes ajándékdobozok, könyvjelzők, gyertyák, karácsonyfadíszek, sütifinomságok és egyéb csodás kincsek várták a vásárlókat. Amint megtudtuk: a bevétel minden osztály saját kasszáját gyarapítja.

– Köszönjük elsősorban a szülők segítségét, és szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, aki munkájával vagy vásárlásával hozzájárult a vásár sikeréhez – mondta el lapunknak Bakosné Héja Anett pedagógus.

Ügyeskedtek a diákok, de sokat segítettek a szülők is – az adventi
vásár már többéves hagyomány
Fotó: Iskola

A diákönkormányzat karácsonyi teadélutánt is rendezett aznap az iskolában, a diákok játékos vetélkedőn vettek részt, utána zsíros kenyérrel és teával vendégelték meg őket.

A Széchenyi-iskola jótékonysági estjét második alkalommal rendezik meg a Polgárdi Iskoláért Alapítvány javára december 14-én, pénteken 17 órától a művelődési házban.

– A jótékonysági esten iskolánk tehetséges diákjai, az intézmény tanári kara, valamint vendég előadóink színvonalas produkciókkal szórakoztatják majd a közönséget – hangsúlyozta Kárpátiné Frank Éva Lilla igazgató. – Már a cél­egyenesbe fordultunk…

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában