legközelebb január közepén találkoznak

2019.01.03. 10:00

Vidám évbúcsúztató a Vigyázó Kézzel

A karácsonyt és a téli szünetet is gyermekotthonokban és nevelőcsaládokban átélő állami gondozott gyermekek számára szervezett évbúcsúztatót a székesfehérvári „Vigyázó Kéz” Gyermekvédelmi Egyesület.

Janóné Ildikó, FMH

Mindenkit elvarázsolt az ünnepi díszvilágítás Fotó: Janóné Ildikó

A reggel esősen indult, majd napsütéssel folytatódott, így a győri élményfürdő szabadtéri medencéit és csúszdáit is birtokba vehették az öt és tizenöt év közötti egészséges, illetve a különböző fokban sérült gyermekek.

A gejzírnél, a barlangos vadvízi zuhatagnál, a pezsgőfürdőben és a pálmafák alatt hiába a naptár, szinte a nyárban érezhették magukat az egyesület támogatottai. A nagyobbak véget nem érő beszélgetéseket folytattak a medencékben, míg a kisebbek a felnőtt kísérők törődésére és szavaira vágytak leginkább.

Mindenkit elvarázsolt az ünnepi díszvilágítás Fotó: Janóné Ildikó

Korán besötétedett, ám ezt senki nem bánta, ugyanis a csoport így megcsodálhatta Győr belvárosának különleges fényeit, valamint az óriáskereket is. A kirándulók hazafelé egy nagyot sétáltak, és ámuldoztak az ötven méter magas óriáskeréken, illetve a csodálatos ünnepi fénybe öltözött város főutcáján és a Mosoni-Duna-hídnál kialakított fényben úszó mesevilágon.

Legközelebb január közepén egy testvértalálkozóval egybekötött kiránduláson találkoznak újra a fiatalok.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában