három napon át lehet szavazni online

2019.02.15. 16:00

Megyei jelöltek is vannak a Családháló-díjra

Több Fejér megyei intézmény és szakember is bekerült a Családháló- díj online szavazásába, mától három napon át lehet szavazni.

S. Töttő Rita

Forrás: Shutterstock.com

Fotó: Stock Rocket

A Családháló egy online érdekképviseleti közösség, amely szerint a társadalom alapköve a család – melynek összetartó ereje az élet minden terén nélkülözhetetlen. Szemléletformálással, a családban élők megerősítésével foglalkoznak. Hetedik alkalommal hirdették meg a Családháló-díjat, amellyel a gyermekvállalásért, a gyermekek egészségéért felelősen tevékenykedő szakembereket, intézményeket tünteti ki.

„Célunk nyilvános elismerésben részesíteni olyan intézményeket, szakembereket, akik 2018-ban munkájuk során kü­lönösen sokat, kiemelkedőt tettek a családokért, gyerme­kekért” – írta levelében Kasza Edina Tímea, a Családháló közösség szervezője több megyei érintettnek, így Hagymásy Lász­lónak, a Szent György Kór­ház szülészet-nőgyógyásza­ti osztály vezető főorvosának is, melyben bejelentették, hogy jelölték őket a Családháló-díjra. A fehérvári osztály a 2018-as év szülészete díjra kapott jelölést. Az év óvodája díjért a Maroshegyi óvoda szállhat ringbe, az év általános iskolája elismerésért a fehérvári Bory Jenő Általános Iskola, az év védőnője díjért Bártfainé Maráz Erika dunaújvárosi védőnő, valamint a fehérvári védőnő, Turáni-Kerkay Zita. Az év óvónője díjra jelölték Gremsperger Mónikát, a mezőfalvi Tündérkert Óvoda óvónőjét, Németh Istvánné Évát, a fehérvári Belvárosi Brunszvik Teréz Óvoda Tulipános Tagóvodája munkatársát. A bölcsődei nevelőknek járó elismerésre Fridrichné Enyedi Zsanettet (Kulcsi Százholdas Pagony Óvoda és Bölcsőde), Frank Andreát (Székesfehérvári Csemete Gyer­mekcentrum) és Osztotics Andreát (Székesfehérvár, Csibészke Magánbölcsőde) je­lölték. Az év házi gyermekorvosa díjra a mezőfalvi Kosztándi-Molnár Évát jelölték. A szavazás a Családháló honlapján ma indul, és három napig tart.

Vezető képünk illusztráció!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában