otthon, de nem tétlen

2020.03.23. 07:15

Mozgás együtt, online az iszkaszentgyörgyi Alakformáló+SMR henger csoport jóvoltából

Maradj otthon, de ne maradj tétlen! Ez lehetne a mottója azoknak a kezdeményezéseknek, amelyek spontán módon indultak útjukra a világhálón. Ebben élen jártak a szentgyörgyi alakformáló tornacsoport tagjai.

Borsányi Bea

A kép s az elhatározás az utolsó közös edzésen született Fotó: CSNB

A világhálón eddig is elérhetők voltak olyan videók, melyek segítségével akár otthon is neki lehetett állni valamilyen mozgásnak munka után, esténként. Ám csak az elmúlt héten alakultak sorra, főként a közösségi hálón azok a zárt csoportok, amelynek tagjai a korábban hetente többször is együtt edző hölgyek és urak.

A kép s az elhatározás az utolsó közös edzésen született Fotó: CSNB

Nos, az iszkaszentgyörgyi Alakformáló+SMR henger csoport, amelynek foglalkozásait Csontosné Nagy Bernadett vezeti, valószínűleg az elsők között gondolt arra, hogy mindenki otthonában, az internet segítségével élőben összekötve végezze a gyakorlatokat. Tornaszőnyege mindenkinek volt, az edzés második feléhez szükséges SMR hengereket pedig a tréner szétosztotta a résztvevők között, így a múlt héten már élesben is folyhatott az „online fitness” az egészség megőrzésére és a tétlenség elkerülésére.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában