Koronavírus Fejérben

2020.04.11. 10:27

Húsvéti bevásárlási láz Székesfehérváron – Megindult a tömeg

Húsvét miatt a lakosság minden korlátozás dacára útra kelt, le ne maradjon a sonka és a tojás az ünnepi asztalról. Már csak az a kérdés, milyen ára lesz a húsvéti lakomának?

feol.hu

2020.04.08. Husvéti bevásárlók egy székesfehérvári hipermarket parkolójában. Szfvár. Nagy Norbert. Fejér Megyei Hírlap.

Fotó: NAGY NORBERT

Olvasónk küldte az alábbi képeket, melyeken jól látszik hogy rengeteg autó várakozik már arra is, hogy egyáltalán bejusson az áruház parkolójába.

Mindez annak ellenére történt így, hogy Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere komoly szigorításokat vezetett be a kijárási korlátozással kapcsolatban péntek délutántól hétfő éjfélig.

Fotó: Olvasó
Fotó: olvasó

A kérdés már csak az, hogy milyen ára lesz ennek? A koronavírus ugyanis nem válogat, és jobb lenne most otthon maradni, vigyázni egymásra, hogy jövőre másképp teljenek a húsvéti ünnepek és mindenki teljes családi körben tölthesse ezeket a jeles napokat. Ehhez azonban, valóban az kell, hogy most otthon maradjunk és tartsuk be a szabályokat!

Időközben újabb olvasói kép érkezett hozzánk, amelyen jól látható, hogy teljesen teli volt az áruház parkolója már reggel 7:25 perckor is.

Fotó: olvasó

Amennyiben Ön is lát hasonló tömeget az utakon, küldjön nekünk képet a [email protected] email címre!

Vezető képünk illusztráció!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában