Koronavírus Fejérben

2020.04.24. 07:15

Másfél milliós adományt ajánlott fel a fehérvári kórháznak

Az Országos Magyar Vadászkamara Fejér Megyei Területi Szervezete mintegy 1 millió 500 ezer forint adományt ajánlott fel a fehérvári kórház részére védőeszközök és tesztek vásárlása céljából.

S. Töttő Rita

Fotó: FMH Archív (Pesti Tamás)

–A koronavírus-járványhelyzetben minden nemzet, minden közösség, minden ember lelkiismerete szerint azon munkálkodik, hogyan tud segíteni azokon, akik nehéz helyzetben vannak, és nagy erőfeszítésekkel szolidárisan megtesznek mindent a kór legyőzésében – fogalmazott Méhes Lajos, a vadászkamara elnöke a felajánlás kapcsán.

– A vadászkamara megyei területi szervezetének elnöksége a tiszteletdíjukból és a megyei vadászok hozzájárulásából az emberi együttérzés egyetemleges megnyilvánulásában 1 millió 500 ezer forinttal támogatja a Szent György Kórház Betegellátási Alapítványát, hogy a szükséges védőeszközök és tesztek megvásárlásával biztonságosan tudjanak gyógyítani és a betegeknek megfelelő szintű ellátást biztosítani – fogalmazott a kamara elnöke. A megyei vadászok összefogásával 2013 óta rendszeresen jótékonykodnak a kórház javára.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában