95. születésnap

2020.07.30. 14:15

Virággal és tortával köszöntötték a fehérvári Ilonka nénit

Szerettei, gondozói és a város képviselete tortával, virágcsokrokkal és ajándékcsomaggal köszöntötték születésének 95. évfordulóján Ilonka nénit.

Héjj Vivien

Ilonka nénit a veje, Mészáros János is köszöntötte

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

95. születésnapját ünnepelte szerdán Haár Lajos Lászlóné, akit a Farkasvermi úti idősek otthonában egy kisebb ünnepség keretében köszöntött fel a családja, az intézmény dolgozói és Székesfehérvár képviseletében Szigli István önkormányzati képviselő.

Ilonka néni 1925. július 29-én született, egész életét a megyeszékhelyen töltötte. A második világháború miatt a gyermek- és fiatalkora nehezen, ugyanakkor a körülményekhez képest rendezetten telt. A mai Videoton területén, az egykori Vadásztölténygyárban dolgozott, innen ment nyugdíjba 55 éves korában. Családjával kertvárosi környezetben élt, rendkívül sokat dolgozott, és nagy szeretettel, gondoskodással nevelte két gyermekét.

Ilonka nénit a veje, Mészáros János is köszöntötte
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Haár Lajos Lászlóné 71 évesen megözvegyült, ám nem hagyta el magát, fitt, csinos és talpraesett maradt. Három évvel ezelőtt, 92 évesen költözött be a Farkasvermi úti idős­otthonba. A legtöbb dologban jelenleg is önellátó. Lánya, Erika, úgy fogalmazott, anyukája a legjobb édesanya.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában