Pál Feri atya adott elő

2020.10.16. 07:20

Elsimíthatták a konfliktusokat Sárbogárdon

Akkor sem eseményektől mentes az élet Sárbogárdon és környékén, ha „csupán” a Sárbogárdi Család és KarrierPont által szervezett rendezvényeket nézzük.

Szanyi-Nagy Judit

„Végre megint értjük egymást” – Pál Feri atya adott elő

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Legutóbb csütörtökön Pál Feri, katolikus pap, mentálhigiénés szakember látogatott el a város művelődési házába a KarrierPont tagjainak jóvoltából.

– Azért Pál Feri mellett döntöttünk, mert az atya köz­érthető, jó előadó. Mindemellett pedig – kiemelten a mostani, pandémiás időszakban – egy fontos témát érint: a stressz okozta konfliktusok külön kiéleződtek a családok életében és a munkahelyeken. Nehéz értenünk egymást, ő pedig jól meg tudja fogalmazni, hogyan tudunk változtatni ezeken a rossz szokásainkon – nyilatkozta lapunknak Rózsás Ildikó, az enyingi CSAK szakmai vezetője, az esemény szervezője. Tőle tudjuk azt is: a Sükösd Tamás polgármester felvezetésével kezdődött előadás végül másfél órán át tartott, ingyenesen pedig mintegy százötven fő foglalt „jegyet” magának elővételben.

„Végre megint értjük egymást” – Pál Feri atya adott elő
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A folytatást tekintve egy szerepkonfliktussal kapcsolatos kisebb előadást tartanak még talonban, de október 24-én, vagyis jövő szombaton 9 órától egy női karriernap részesei is lehetnek az érdeklődők. Ekkor a térségben – a többi között Mezőszilason, Mezőfalván, Vajtán, Dégen, Enyingen – alkotó kézműves hölgyek mutatkoznak be.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában