Frissen Fejérből

2021.07.24. 07:05

Idegenben toppantottak az iváncsai lurkók

Harmadik alkalommal rendezték meg Karádon a Toppantó élménytábort, több megyei résztvevővel – számolt be lapunknak Besenyei Andrea, aki táncos szülők gyermekeként oktatja a kicsiket az iváncsai általános iskolában.

Kecskés Zoltán

Volt itt minden, mint a búcsúban a gyerekeknek

Fotó: Besenyei A.

– Több mint tíz éve szervezek nyári táborokat, négyéves kortól egészen 12 éves korig. Ennek a hagyománynak a folytatásaként jött létre a Toppantó a gyermekekért alapítvány is. Cél, hogy a táborlakók megtapasztalják a vidéki élet apróbb és nagyobb örömeit – emelte ki a főszervező. Mint mondta, az idei esemény az Emberi Erőforrás Minisztérium Nemzeti Tehetség Program nyertes pályázatának köszönhetően valósulhatott meg.

Volt itt minden, mint a búcsúban a gyerekeknek
Fotó: Besenyei A.

– Az ország számos pontjáról és határon túlról is érkeztek résztvevők, Fejér megyét Iváncsa képviselte. A játékos táncfoglalkozások mellett számos izgalmas foglalkozás is helyet kapott: lovaglás, sétakocsikázás, agyagozás, nemezelés, íjászat, hennafestés, batikolás, szövés-fonás, kirándulás, élőzenés táncház, ügyességi verseny népi fajátékokkal és természetesen az elmaradhatatlan medenceparti.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában