Frissen Fejérből

2021.08.13. 10:47

Fontos döntések születtek a pénteki közgyűlésen Székesfehérváron

A pénteki közgyűlésen fontos döntések születtek, jelentős részük teljesen egyhangúlag – írta közösségi oldalán Cser-Palkovics András polgármester.

feol.hu

Cser-Palkovics András

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Indulhat a Városháza épületének energetikai korszerűsítése, mivel a Közgyűlés jóváhagyta a közbeszerzés kiírását. Az épület teljes felújítása több ütemben valósul meg, ennek első lépéseit tehetik majd meg eredményes közbeszerzés esetén.

Fontos környezetvédelmi intézkedést tehetnek meg a Közgyűlés döntése nyomán: várhatóan 22 helyen biztosít majd új lehetőséget a Depónia a használt sütőolaj biztonságos, környezetbarát összegyűjtésére.

Az Alba Bástya Központon keresztül idén is támogatást biztosít a város az iskolakezdéshez, az erre rászoruló családok számára.

A Prohászka – “kis” Budai utak felújítása a korábbi közgyűlési döntésnek megfelelően elindulhat, a munkaterület átadása megtörtént, a pontos ütemezésről és a szükséges lezárásokról hamarosan külön tájékoztatást adnak a korlátozások és munkák kapcsán mindenkitől megértést és türelmet kérnek. Kiemelten fontos csomópont és nagyon rossz állapotban lévő utak és közművek újulnak most meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában