Frissen Fejérből

2021.08.04. 08:00

Munkagépek, araszoló kocsisor és dudaszó – Csúcsidőben jártunk a Budai úton (videó)

Mint ismert, több hete zajlanak a munkálatok a Budai úton, ennek eredményeképpen pedig folyamatos sávlezárások, forgalomkorlátozások lassítják a forgalmat.

feol.hu

Fotó: Bagotai Zsanett / feol.hu

Ez az útszakasz nap mint nap hatalmas forgalmat bonyolít le, és nem is kell ahhoz sávlezárás vagy forgalmi akadály, hogy feltorlódjon a kocsisor. A kedd délutáni csúcsidőben kamerát ragadtunk és útnak indultunk, hogy megnézzük, mi is a helyzet a környéken. A városba befelé vezető oldalon, ahogy az felvételeken is látszik folyamatosan feltorlódott a kocsisor, és bizony nem mindenki fért át, amikor zöldre váltott a lámpa. A munkagépek és a munkások folyamatosan dolgoztak, az autósokat pedig bóják és táblák segítették eligazodni. A gyalogosoknak sincs egyszerű dolga, hiszen a jelzőlámpa egyes helyeken nem működik, így fokozott figyelemre van szükség mielőtt lelépnek a képzeletbeli zebrára, ugyanis a felfestés most hiányzik. Még egy szokatlan látványt tapasztaltunk mégpedig, hogy a buszok az út közepén veszik fel az utasokat, hiszen oda került át a kijelölt megállóhely. Egy szó mint szász volt itt minden, araszoló kocsisor, munkagépek és természetesen a jól megszokott dudaszó sem maradhatott el egy két türelmetlen sofőrtől. A munkálatok várhatóan szeptember 30-ig tartanak majd, úgyhogy addig a videóban látottakra kell számítani a közlekedőknek.

Kapcsolódó:

https://www.feol.hu/kozelet/helyi-kozelet/torlodas-varhato-a-budai-ut-egy-reszen-5136581/

https://www.feol.hu/kozelet/helyi-kozelet/folytatodtak-a-felujitasi-munkalatok-a-budain-5149226/

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában