Frissen Fejérből

2021.09.14. 10:51

Cser-Palkovics András: Meg kell védenünk a nehezen visszanyert szabadságunkat

Cser-Palkovics András a közösségi oldalán hívja fel a figyelmet az oltás fontosságára.

feol.hu

Morges, 2021. január 11. A Pfizer és a BioNTech gyógyszeripari vállalatok koronavírus elleni vakcináját adják be egy asszonynak a svájci Morges kórházában kialakított oltóközpontban 2021. január 11-én. A svájci Vaud kantonban ezen a napon kezdték meg a koronavírus elleni védõoltások beadását. MTI/EPA-KEYSTONE/Laurent Gillieron

Forrás: MTI / EPA-KEYSTONE

Fotó: Laurent Gillieron

Az idei év tavasza óta életünk jelentős része visszaállhatott a rendes kerékvágásba. Ez elsősorban a lakosság beoltott hányadának, másodsorban a lakosság fegyelmezettségének volt köszönhető – kezdi bejegyzésében Cser-Palkovics András.

Posztjából az is kiderül, hogy a napokban korlátozni kellett egy önkormányzati intézmény működését, mert egy nem beoltott munkatárs elkapta a koronavírust. Kiemelte a polgármester, hogy a Covid-19 ellen nem beoltottak nyolcszoros eséllyel kapják el a vírust, huszonötszörös eséllyel kerülnek kórházba, ha elkapták azt. A vakcina tehát drasztikusan csökkenti mind a vírus terjedésének lehetőségét, mind a súlyos szövődmények kialakulásának esélyét.

Kéri a lakosságot, hogy hallgasson a háziorvosára, hallgasson a hiteles szakemberekre, vegye fel az oltást, hogy ezzel is megvédhessük együtt a közösségünket, a megszokott életünket, egészségünket!

A teljes bejegyzés itt olvasható:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában