Kivitelezési munkák

2022.03.18. 09:00

Fedett sportpark épül Lepsényben

A sportkedvelő lakosok között biztosan nagy az öröm, hiszen a napokban megkezdődött a nagyközségben egy fedett felnőttsportpark létesítése, mely az egészségház melletti területen fog felépülni.

Déri Brenda

Másfél hónap múlva már használhatják is a sportkedvelő lakosok

Forrás: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Az önkormányzat közösségi oldalán írja: „A kivitelezési munkák elkezdődtek, és reményeink szerint április végére már használatba is vehetik a sportolni vágyó felnőttek. A sportpark változatos szerkezeti kialakítása a legkülönbözőbb nehézségfokozatú mozgások kivitelezését teszi lehetővé”. A fedett sportpark létesítésére egyébként egy pályázat nyújtotta támogatás biztosít lehetőséget, és a négyfajta – A, B, C, D – típus közül a C kerül kialakításra. Ez annyit tesz, hogy mintegy 90 négyzetméteren olyan elemekből tevődik össze, mint a bordásfal, húzódzkodó, has- és hátizomerősítő, dupla multifunkciós tréner, lépegetők. A többi típustól eltérően ez a fajta rendelkezik már tetőszerkezettel is, így védelmet nyújt majd az eső és a napfény elől is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában