Frissen Fejérből

2022.09.05. 11:27

Célegyenesben a civilek napja

Közel hetven civil szervezet összefogásának köszönhetően ebben az évben is örülhet a város a Civil Napnak, ami még a pandémia idején is színes programot biztosított a város lakosainak. Az eseménnyel kapcsolatban tartott sajtótájékoztatón Molnár Tamás önkormányzati képviselő és Pisch Norbert, azt Art Kulturális Egyesület elnöke beszélt. Mint kiderült, ezen a héten szombaton már reggel kilenckor elkezdődik a műsorfolyam a bemelegítő tornával és egészen délután háromig cserélődnek a fellépők a színpadon.

Palocsai Jenő

Fotó: Palocsai Jenő / FMH

Molnár Tamás reményét fejezte ki, hogy ahogy a korábbi években, úgy most is több érdeklődőnek megtetszik a civilek élete és esetleg a továbbiakban ők már mint új önkéntesek kapcsolódnak be a város életébe.

Pisch úgy fogalmazott, az esemény honlapján és a plakátokon látható műsorok sokszínűsége miatt szinte családi napnak lehetne mondani.

Bár a héten hidegfront közeleg, a szervezők nem hátrálnak meg. Sok esőt nem ígér ugyan a meteorológia, ám a Civil Napot még az eső sem állíthatja meg. Lesz ott gyerekkoncert, játszóház, mesemondás, örömtánc dal és tánc, sőt még önvédelmi harci bemutató is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában