Frissen Fejérből

2023.04.22. 10:26

Ahogyan "ígérték": valóban akadályozzák a székesfehérvári forgalmat

Aki április 22-én, szombaton viszonylag korán, 9-10 óra környékén útra kelt, megtapasztalhatta, hogy a Balatoni út egy szakaszán munkavégzés miatt egy sávra szűkült és így lassabban haladt a forgalom.

Szanyi-Nagy Judit

Ezúttal a kandeláberek állnak a középpontban – képünk a Balatoni úton készült

Fotó: Nagy Norbert / FMH

Az E.ON pénteken arról tájékoztatta lapunkat: szakembereik április 21. és 26. között nyolcvan darab kandeláber festési munkálatait végzik el nemcsak a Balatoni úton, de a Horvát István utcában is. A munkálatok hétvégén egész nap, hétköznap pedig 8.30 és 15.00 óra között zajlanak s okozhatnak forgalomlassulást. Az E.ON alvállalkozói a szóban forgó szakaszokon kosaras autóval dolgoznak, emiatt egy sávra szűkül a forgalom az egyes részeken.

A munkálatokról a cég azt írta: "a hálózatfelújítással párhuzamosan a főutak világítását biztosító kandeláberek teljesen megújulnak, korrózió elleni védelmet kapnak, és egységes arculatot kölcsönöznek majd a város főútjainak."

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában