Önkénteseket várnak

2023.04.11. 17:00

Faültetés és szemétszedés is lesz a Tordason, amire várják a jelentkezőket

Tordas az idei településfásítási program keretében 18 darab Hegyi juharfát nyert, melynek elültetésére várják az önkénteseket. Csakúgy, mint a jövő hétre tervezett Te szedd! akcióra.

BB

Fotó: tordas.hu

A facsemetéket az iskola alatti területre, a lovarda kerítése mellé fogják elültetni. A fák helyének kitűzése után gépi munkával kerülnek kiásásra a szükséges ültetőgödrök, de a fák elültetéséhez önkénteseket várnak, hogy segítsenek az önkormányzat brigádjának. Az ültetés tervezett időpontja ez a hétvége, azaz április 15. szombat 9 óra. Rossz idő esetén másik időpont kerül kijelölésre. Aki tud, vigyen magával az ültetéshez lapátot, ásót, gereblyét, a támasztókarók beállításához nagy kalapácsot, csavarbehajtót. Részvételi szándékukat a [email protected] email címen jelezzék!

Ugyancsak önkénteseket várnak, akik szívesen részt vállalnak a település szeméttől történő megtisztításában. A község március 21-én regisztrált az Önkéntesen a tiszta Magyarországért 2023 elnevezésű programba, így immár 16 éve hagyomány a faluban, hogy közösen szedik a szemetet. A munka tervezett időpontja április 22. szombat délelőtt. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában