Megkezdik az aszfaltozást, érdemes a Székesfehérvár-Dél autópálya lehajtón bejönni a városba

2023.05.09. 13:01

Csütörtöktől három napon át érdemes elkerülni a Budai-Nagyszombati út kereszteződését!

Újabb szakaszához érkezett az útburkolat felújítása a Budai úton: most következik a kopóréteg aszfaltozása, emiatt csütörtöktől három napon át nem lehet majd elkanyarodni a Budai út – Nagyszombati út kereszteződésében.

Házi Péter

Fotó: Nagy Norbert / FMH-Archív

A multifunkcionális rendezvény- és sportcsarnok közúti kapcsolatainak kivitelezése során folyamatosan zajlik a Budai út – Nagyszombati utca kereszteződésének átalakítása - adta hírül az önkormányzati kommunikációs központ. Május 11-étől, azaz most csütörtöktől szombatig érdemes lesz ezt az útszakaszt elkerülni, ugyanis félpályás útlezárás várható, mégpedig úgy, hogy az aszfaltozási munkák haladásának megfelelően mindig az egyik oldlaon haladhat majd csak a forgalom.

 A Poprádi utcától a kisfaludi lehajtóig a kihelyezett jelzéseknek megfelelően egy-egy sávon lehet majd haladni, a kanyarodó mozgások azonban tiltva lesznek! Lezárják a Budai út – Nagyszombati utca kereszteződését , a Nagyszombatiról a Budai útra és fordítva nem lehet majd közlekedni. A Budai úton a jelzőlámpa az aszfaltozás során folyamatosan sárga villogó üzemmódban lesz, a csomóponton csak egyenesen lehet áthaladni. Ez idő alatt a Jancsár utca felé közlekedő 22-es autóbuszjáratok nem állnak meg a Nagyszombati utca – Budai út megállóban.

Az önkormányzat azt tanácsolja az autósoknak, hogy ha tehetik, kerüljék el ezt a területet. Az M7-es autópályáról érkezve érdemes inkább a Székesfehérvár Dél elnevezésű lehajtót használni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában