Frissen Fejérből

2023.05.05. 15:00

Miért ne lehetne a felnőtteknek is kedvenc meséjük?

Nem sok helyen gondolnak arra, hogy olyan rajzpályázatot hirdessenek, amire nem csak gyerekek, de felnőttek is nevezhetnek. Gyúrón ezt megtették!

BB

Egy korábbi gyúrói rajzverseny egyik alkotása

Fotó: Gyúrói hírek

Már csak néhány hét és elérkezik a 12. BringaGyúró rajtja. Hogy addig is gyorsabban teljen az idő és a jelentkezők kezdjenek ráhangolódni a versenyre, rajzpályázatot hirdetett a Gyúrói Önkormányzat, Kedvenc mesém címmel. Nem csak gyúróiak pályázhatnak és öt korosztályban – óvodás, alsó tagozatos, felső tagozatos, középiskolás, felnőtt – várják a pályaműveket, amelyek bármilyen, szabadon választott technikával készülhetnek. Minden pályázó csak egy művet küldhet be, A4-es méretben, amelyen fel kell tüntetni az alkotó nevét, címét és a kategóriát. A beadási határidő: május 12., a cím pedig Gyúró Község Önkormányzata (2464 Gyúró, Rákóczi u. 49.)

A beérkezett munkákat háromtagú zsűri bírálja el, de a közönségnek is lesz lehetősége szavazni: május 16-26. között a Gyúrói hírek elnevezésű közösségi oldalon lehet megnézni a képeket. Az eredményhirdetésre június 3-án délután a BringaGyúrón kerül sor a gyúrói sportpályán. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában