Frissen Fejérből

2023.06.20. 13:01

Figyelem! Szombaton lezárják Fehérváron a Balatoni úti felüljárót

Szombat reggel 8 és délután 2 óra között gyakorlatilag teljes útzár lesz a székesfehérvári Balatoni úti felüljárón. Íme a részletek.

Házi Péter

2020-ban, a felüljáró halaszthatatlan felújítása miatt egyszer már lezárták azt, most szerencsére csak egy szombati, napközbeni útzárról lesz szó

Fotó: FMH-archív

Az önkormányzati kommunikációs központ friss közleményéből kiderül, hogy szombaton ebben a hat órás időintervallumban egyszerre nagyon sok szükséges munkát végeznek majd el a Balatoni úti felüljárón. Talán a legfontosabb munka a közvilágítási lámpák korszerűsítése, ledesre cserélik a felüljáró összes lámpáját. Ezzel párhuzamosan a Városgondnokság munkatársai lekaszálják a nagyra nőtt növényzetet és elvégzik a gyomírtási munkákat is, illetve a felüljáró víznyelőit kitisztítják, s az útburkoaltot is megtisztítják. 

A szombati lezárás a   "Shell" körforgalomtól egészen a Borszéki utcáig tart majd. Kizárólag a menetrend szerinti helyi és helyközi járatokat engedik be ebben az időszakban a felüljáróra, illetve a megkülönböztető jelzést használó járművek hajthatnak majd be.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában