Immár 17. alkalommal

2023.06.13. 19:00

Vigadalom és csülök minden mennyiségben Úrhidán

Hajdú Marianna

Immár 17. alkalommal rendezik meg a Csülök fesztivál Főzőversenyt június 24-én, amin a versenyzők mindegy, mit főznek, egy a lényeg, hogy csülökből legyen.

A jubileumi rendezvényen fergeteges mulatságra lehet számítani. A már megszokott programokkal karöltve, mint a veterán autó- és motorkiállítás és az Úrhida Kupa Futballtorna mellett, az Úrhidai Nyugdíjas Egyesület is ezen az összejövetelen ünnepli jubileumát. A vigadalom remek szórakozást kínál kicsiknek és nagyok egyaránt. A tűzoltó bemutatót, az óvodás és iskolás gyerekek műsorát, a zene és a mulatozás veszi át a színpadon. Fellép Zayzon Csaba operett énekes, Székely Veronika és zenekara, Free Spirit táncegyüttes, Bíró Krisztina nosztalgia műsorral szórakoztatja a közönséget, de itt lesz Cory a happy Gang együttesből, az Úrhidai Táncimádók Linedance Klub, Varga Feri-Balássy Betty, a Dupla Kávé és Köteles Cindy. A bulit a Discover Band zárja. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában