Segítsünk Bencének!

2023.07.09. 11:00

Jótékonysági családi nap: Egyél jót és tegyél jót!

Július 15-én szombaton Vértesacsán jótékonysági családi napot tartanak, amelyen egy helybeli kisfiú fejlesztésére, illetve anyagi nehézségekkel kűzdő családja számára gyűjtenek. A rendezvényre az acsaiak mellett minden segíteni szándékozót várnak!

Borsányi Bea

Arcfestés is lesz Vértesacsán szombaton! Képünk illusztráció!

Forrás: pexels.com

- Bence három éves, de nem jár és nem beszél. Azonban még ennél is nagyobb baj, hogy eddig senki nem tudta megmondani a szülőknek, tulajdonképpen mi a baja a sürgősségi császármetszéssel született kisfiúnak. A négygyermekes családot, amiben Bence nevelkedik sokan ismerik a faluban és vagyunk jópáran, akik igyekeznek nekik rendszeresen segíteni. A jövő heti családi napot is ennek a jegyében szervezzük – mondta Homokiné Molnár Petra, az egyik szervező.

Az esemény 16 órakor kezdődik a Német Nemzetiségi Házban (ez a volt Gerendás étterem), ahol olyan programokkal várnak mindenkit, mint kötélhúzás, lekváros lángos evőverseny, székfoglaló, de lesznek táncos fellépők is, illetve Hókuszpók is érkezik majd a délután folyamán. Az eseményen mindenért fizetni kell: lehet lángost, palacsintát, limonádét vásárolni, kisebb összegért fel lehet ülni a falunéző traktorra, lesz eseménylovaglás, de csillámtetoválás, zsákbamacska és arcfestés is.  A megjelölt árak a minimális összeget jelentik, aki viszont úgy gondolja, adhat többet is. Ahogy azt Homokiné hangsúlyozta, a rendezvényen egy lezárt, de átlátszó dobozban gyűjtik a pénzt, a dobozt pedig a nyilvánosság előtt nyitják majd fel, az összegyűlt összeg az utolsó fillérig a családhoz kerül. A délután mottója: Egyél jót és tegyél jót!

A szervezők annyit kérnek, lehetőség szerint kisebb címletekkel készüljenek az eseményre érkezők, mert a helyszínen nem lesz lehetőség váltani, illetve nagyobb címletből visszaadni!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában