Végig a vonalban volt, segített a mentésirányító is

2023.07.24. 15:49

Nagy-nagy köszönet a fehérvári mentőállomás dolgozóinak

A munkahelyén lett rosszul egy székesfehérvári illető egy allergiás reakció miatt. Szerencsére volt nála Epipen injekció, de a közben kiérkező mentők segítsége, kedvessége is kellett ahhoz, hogy a végén minden jól alakuljon.

Házi Péter

Fotónk illusztráció!

Fotó: Berán Dániel / Heves Megyei Hírlap

“Kedves Mentőszolgálat!
Szeretnék köszönetet mondani a székesfehérvári mentőállomás dolgozóinak a profizmusért és a kedvességükért" - ezzel kezdte kedves levelét az a székesfehérvári, akinek köszönő gondolatai a mentőszolgálat közösségi oldalára is felkerültek. 

Mint az illető írta, szerdán a munkahelyén rosszul lett egy allergiás reakció következtében. Azonnal hívták a mentőket, akik a hívás után hamar a helyszínre értek. A betegnél szerencsére volt  Epipen injekció, ami gyorsan segített. "Nagyon nagy kedvességet és profizmust tapasztaltam mindannyiuktól és a kollégáim is hasonlókról számoltak be. Út közben is végig figyeltek rám és igyekeztek a kényelmemről is gondoskodni. Szeretném megköszönni a mentésirányító kedvességét is, a kollégám azt mondta, végig vonalban maradt, segített és mondta, hogy hol vannak éppen a mentők. Remélem ez a köszönetnyilvánítás eljut a székesfehérvári mentőállomás dolgozóihoz valamilyen formában, mert nagyon fontos munkát végeznek és azt gondolom, sokszor nem kapják meg a megérdemelt elismerést. Sajnos nem tudok neveket, de remélem magukra ismernek." - írta a hála és a dicséret szavait a székesfehérvári polgár, egy elégedett páciens.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában