Nyári tábor

2023.07.06. 16:30

Videotonos gyerekek kérdezték a fehérvári polgármestert

A Videoton dolgozóinak gyermekei járnak abba a táborba, ahol Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere vendégeskedett csütörtökön délelőtt. A gyerekeknek lehetőségük volt kérdezni és bizony éltek is a lehetőséggel. Megtudhattuk, miért lett polgármester, mit szeret leginkább a munkájában, mire a legbüszkébb az életében és még sok egyebet, ami egy hivatalos, komoly, nagy interjúban sosem hangzana el – pedig mindenki kíváncsi rá. Titkok is napvilágra kerültek, amelyekről ma még csak a Videotonos gyerekek tudhatnak…

S. Töttő Rita

Fotó: Fehér Gábor / FMH

A polgármester csokoládéval, a gyerekek kérdésekkel érkeztek a Váci Technikumban tartott találkozóra, és hosszasan meséltek egymásnak – nyári élményekről, iskoláról, munkáról, örömökről, nehézségekről.

Fotó: Fehér Gábor / FMH

- Magam is Videotonos dolgozó voltam hosszú éveken keresztül, így minden, ami a Videotonhoz kapcsolódik, kicsit az ember szívét-lelkét melegíti. Másrészt pedig nagyon hasznosnak tartom, hogy a munkáltatók a saját munkavállalói gyermekeinek táboroztatásában segítenek, hiszen két hónap nagyon hosszú! – fogalmazott Cser-Palkovics András, aki viszonozva a táboroztatók meghívását, jövőre szeretettel várja a Videotonos gyerekeket a hivatalban.

Fotó: Fehér Gábor / FMH

A találkozót Horváth Miklós Béláné Sarolta önkormányzati képviselő, a  Videoton Dolgozókért Alapítvány kuratóriumának elnöke szorgalmazta.

- Székesfehérváron vagy volt vagy van vagy lesz valaki Videotonos. A város életéhez tehát ezer szállal kötődik a Videoton és azt szeretnénk, hogy a gyerekek is érezzék ezt - mondta. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában