Polgárdi Nyári Fesztivál 2023.

2023.08.08. 20:00

Három napon keresztül áll majd a bál Polgárdiban

Érkezik a Polgárdi Nyári Fesztivál, amely augusztus 18-tól 20-ig színes programokkal, izgalmas koncertekkel és szórakoztató attrakciókkal várja a látogatókat három napon át Batthyány ligetben.

Hajdú Marianna

Fotó: Zelenák Tibor Tamás

Családoknak és a baráti társaságoknak is egyaránt felejthetetlen élményeket ígér a zenés kavalkád. Az első napon a sportkedvelőknek délután Kalapács Zsuzsi sportprogramja indítja a kihívást, míg az est folyamán a zenéé lesz a főszerep, amely a Gedeon Reflects koncertjével kezdődik, majd lépj át  Csonka András zenei világába. Az este csúcspontját Korda György és Balázs Klári koncertje jelenti, majd a vidám utcabál és a házibuli a sörteraszon zárja az első napt. 
A második nap a sport és a kultúra összefonódásával kezdődik. Az interaktív sportprogramok a Határzóna Sportegyesülettel garantáltan izgalmas élményeket nyújtanak, míg a kenguru csoport ugrálókötél bemutatója mindenkit levesz majd a lábáról. A Seuso Tehetségkutató Gálája viszi a szombat esti show-t az új reménységek színpadra állásával. Késő este pedig előkerülnek a nagybetűs zenekarok: a hiphop kedvelők örömére AK26, Lmen Prala és GWN koncertek emelik a hangulatot. 
Az utolsó nap az államalapító Szent István királyunk méltó megünneplésével indul. A kirakodóvásár és a vidámpark várja a látogatókat, majd az ünnepi szentmise és a Mátyás király születése napja mesejáték felemelő pillanatokat ígérnek felnőttnek, gyereknek egyaránt. A délutáni műsorok után a napot a St. Martin és a Szolnoki Szimfonikus Zenekar Kamarazenekara koncertje koronázza meg, majd az elmaradhatatlan tűzijáték pompás záróakkordként ragyog a majd a polgárdi nyári éjszakában.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában