Testületi ülés

2023.08.28. 11:00

Lakossági kérelmeket is tárgyalnak a képviselők kedden

Többek között a Sajnovics János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 2022-2023-as tanévről szóló tájékoztatóját is tárgyalják a képviselők a tordasi testületi ülésen kedden.

A tájház Tordason

Fotó: Tájházszövetség

Kilenc napirendi pontot tárgyalnak az augusztus 29-én kedden 18 órakor kezdődő testületi ülésen. Ezek között található az idei költségvetés I. félévi beszámolója, a köztisztaságról és a környezetvédelemről szóló önkormányzati rendelet megalkotása, illetve terítékre kerül a szociális célú tűzifa helyi rendelete is. 

Mindezeken felül szó lesz két kérelemről is. Egy lakó azzal a kéréssel fordult az önkormányzathoz, hogy – akár a saját költségén is - a forgalom lassítása érdekében a Széchenyi utcában fekvőrendőrt helyezhessenek el. A helyi Értékmegőrző Egyesület ugyanakkor azt szeretné, ha segítséget kapnának az évek alatt összegyűlt, de a tájházban ki nem állított tárgyak szakszerű tárolásában, ilyen módon a falu értékeinek megőrzésében, mert jelenleg csak nagyon szűk hely áll erre a rendelkezésükre. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában