Nem mindennapi látvány

2023.12.03. 17:30

Késdobálás, artistamutatványok és krampuszok – így telt a sárbogárdi Mikulás show

Nem mindennapi Mikulás showt tartott december 2-án, szombaton a Wertheim artista család a sárbogárdi művelődési házban.

Déri Brenda

Fotó: Wertheim Richárd

A nagy múltú magyar artista család körében generációról generációra „öröklődik” az artista kultúra továbbvitele. Wertheim Richárd feleségével és három lányával bejárta az országot, sőt a határon túli Németországban is megmutatta már, hogy mit tud. Ugyan az idő elteltével már némileg ’nyugodtabb’ életformát folytatnak, de még mindig aktívan lépnek fel különböző rendezvényeken és kápráztatják el mutatványaikkal a közönséget. Telente amolyan hagyomány már náluk, hogy 6-7 helyszínre ellátogatnak és különleges Mikulás showt tartanak a gyerekeknek. A mostani alkalommal Sárbogárdon jártak, ahol azontúl, hogy a Mikulás apró ajándékokkal halmozta el a gyerekeket, különféle artista produkciók voltak, lábzsonglőrszám, késdobálás és hullahopp bemutató. 

Wertheim Richárdtól megtudtuk, hogy az idei a második alkalom, hogy Sárbogárdra hozták a Mikulás showt, de a jövőben is vissza szeretnének még térni. A település közel áll a szívéhez, édesapja ugyanis itt született.


 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában