Hogy mindenkinek boldog legyen az ünnep

2023.12.06. 18:00

Rászoruló családoknak gyűjtenek Nagylókon

„Aki igaz szívvel ad, az lélekben gazdag marad. Aki az adományt kapja, lélekben is nő a gazdagsága” – ezen mottóval szervez karácsonyi adománygyűjtést a nagylóki családsegítő szolgálat és a helyi közösségi ház.

Héjj Vivien

Fotó: Illusztráció/pexels.com

A korábbi évek sikeres kezdeményezéseit folytatva a lakosság összefogásával december 17-ig várják a tartós élelmiszereket, illetve a játékadományokat, melyeket rászoruló családokhoz juttatnak el a családsegítő szolgálat és a közösségi ház munkatársai. Az adományok leadhatóak a Nagylóki Közösségi Házban, illetve elhelyezhetőek a helyi élelmiszerboltok gyűjtődobozaiban.

– Célunk, hogy mindenkihez eljusson a felhívás, és hogy az adományozók tudják, hogy minden apró gesztus számít, hiszen a sikerünkhöz vezető út olyan, mint egy ház felépülése, melyhez a téglák apránként gyűlnek össze. A mi tégláink jelenleg: cukor, liszt, olaj, konzervek, édesség, tea – olvasható a felhívásban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában