Interjú

2024.04.18. 09:00

Az év női sportolója: Barzsó Henrietta (videó)

Az előző esztendőhöz hasonlóan a feol.hu és a Fejér Megyei Hírlap olvasói idén is szavazhattak az év legjobb sportolóira és az év emberére. 2023 legjobbjait ünnepélyes keretek között, eseménydús délutánon díjazta a szerkesztőség szerdán a bEAT étteremben.

Feol.hu

Barzsó Henrietta Beke Zsombortól vehette át az elismerést

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A Fejér Megyei Hírlap és a feol.hu olvasóinak szavazatai alapján 2023-ban az év női sportolója Barzsó Henrietta. A Sárosdi Animal SE szkanderese évek óta nem csak a magyar, hanem a nemzetközi mezőny kiemelkedő versenyzője. Heninek 2023-ban is sűrű éve volt, rengeteg versenyen vett részt, ezeknek pedig jó részéről legalább egy éremmel tért haza. A mögöttünk hagyott esztendőben többek között Európa-, és Világkupát nyert, az Európa-bajnokságon felállhatott a dobogóra, míg saját súlycsoportjában a világ ötödik legjobbjaként zárt. Eredményei alapján részt vehetett a Világjátékokon is, ahonnét egy szép negyedik helyezéssel a zsebében tért haza. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában