InnoFest kiállítás

2024.06.07. 14:01

Nagyszabású szakkiállítást tartottak Polgárdiban

Az idei volt az első alkalma annak, hogy a HAHN+KOLB, a Rollkon Kft. és Stock N Go Kft. együttműködésének eredményeképpen három napos szakmai kiállítást tartottak Polgárdiban.

Déri Brenda

Június 5. és 7. között rendezték Polgárdiban az InnoFest kiállítást

Fotó: Nagy Norbert / FMH

Az InnoFest névre hallgató kiállítást június 5. és 7. között rendezték a városban, ahova elsősorban olyan üzleti partnereket vártak, akik érdekeltek az eszközkiadói berendezések világában. De emellett más társkiállítók is bemutatkozhattak a partnerek előtt.

Németh Zoltán, a HAHN+KOLB ügyvezetője a rendezvényen elmondta: a szakmai kiállítás létrejötte voltaképpen egy közös megmozdulás eredménye, amelyről elmondható, hogy minden várakozást felülmúlt az érdekeltség. Rengeteg partner látogatott el az elmúlt három napban a kiállításra az ország különböző részeiről, hogy jobban megismerje azon technológiákat, amelyekkel nap, mint nap dolgoznak.

Fotó: Nagy Norbert / FMH

Mint az ügyvezető elmondta, a programok tekintetében minden nap egyforma volt, a látogatókat azonban igyekezték régiók szerint ’elosztani’. Így szerdán Közép-Magyarországról, csütörtökön Kelet-Magyarországról, pénteken pedig a Dunántúlról várták az érdeklődőket.

Az InnoFest megvalósításában közreműködő cégek mind-mind szerves részei az eszközkiadó automaták létrejöttében. Lemezmegmunkálás, fúrás, kivitelezés és értékesítés – ezeket mind más és más cégek végzik.

A szakmai előadások és eszközbemutatók mellett minden nap tartottak vezetett üzemlátogatást is, ahol Horváth Attila, a Rollkon Kft. ügyvezetője ismertette a munkaterületeket.

Fotó: Nagy Norbert / FMH


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában