Még csak most kezdődik

2024.06.13. 19:30

Számtalan érdekességet tartogat még a könyvtár Móron

A megye harmadik legnagyobb lélekszámú városa is kiveszi a részét az ünneplésből, az Ünnepi könyvhét idején. Már hétköznap is számtalan programmal várt minden érdeklődőt a könyvtár, de az események java még hátra van.

Palocsai Jenő

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

Állatos mesékkel, mesés állatokkal, könyv- és plüssállat-kiállítással indult az Ünnepi könyvhét Móron a Radó Antal Könyvtár olvasótermében, június 11-én. Másnap este Csóka Judit Meseterápia címmel tartott előadás felnőtteknek, míg június 13. a Megbocsátás napja – a késedelmi díjak elengedésének ideje volt.

Június 14. 17 órakor Közönségtalálkozó lesz gyerekeknek, illetve kisgyermekes családoknak Kiss Judit Ágnessel. A legkisebbek érdeklődését kívánja felkelteni a pénteki esemény, vagyis a Könyves nyomkereső, ami igazából egy irodalmi játék, kifejezetten gyerekeknek.

Szombaton eljön a nagyobbak ideje, kifejezetten felnőtteknek tartanak irodalmi kvízt a Lamberg-kastély Művelődési Központ épületében, illetve a könyvtárban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában