Frissen Fejérből

2024.06.03. 11:18

Sztárfellépőt köszöntöttek a Széna téren

A kedvezőtlen időjárás ellenére sokan látogattak ki szombaton a Széna téri piknikre. A közönséget sztárfellépő, Csonka András színművész, énekes köszöntötte.

Gombor Lili

Andi bohóc színpadi műsora várta a legkisebbeket

Fotó: Fehér Gábor /Fejér Megyei Hírlap

A legkisebbeket Andi bohóc gyerekműsora csalogatta a színpadhoz, majd a Felicita KTSE növendékei szórakoztatták a közönséget. A délután egy sztárfellépőt tartogatott az érdeklődőknek, Csonka András színművész, énekes érkezett a piknikre, bár fellépését félbeszakította az eső, később folytatódott a koncert.

A Széna téri programok között a gyerekek is megtalálhatták a nekik való elfoglaltságokat, volt csillámtetoválás, arcfestés, kézműves foglalkozások, népi játszóház is. A felnőttek pedig ingyenes egészségügyi alapvizsgálatokon vehettek részt. A program Deák Lajosné önkormányzati képviselő támogatásával valósult meg. A Szénatéri piknikre ellátogatott Cser-Palkovics András polgármester és Molnár Tamás önkormányzati képviselő is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában