Nyári Zenei Estek

2 órája

Koncert lesz gyerekeknek a zenepavilonban

Időről időre élettel és főleg zenével telik meg a Lamberg-kastély angolparkja, ilyenkor, nyáron. A zenepavilonban zenészek lépnek fel, a kis lelátón ülő közönség legnagyobb örömére. Most vasárnap este gyerekeknek szóló koncert lesz.

Palocsai Jenő

Nem túl nagy, de annál hangulatosabb, kis fából ácsolt köríves lelátón foglalhatnak helyet azok a nézők, akik figyelemmel kísérik a Nyári Zenei Estek keretében megtartott koncertekből összeállított sorozatot.

Most vasárnap, július 28-án, este 18 órakor a Pengő&Bongó Együttes tart gyerekkoncertet. Erre az előadásra elsősorban a gyerekeket, pontosabban a családokat várják a szervezők, vagyis a Lamberg-kastély Művelődési Központ munkatársai, de valójában ez a nyári zenei est is olyan mint a többi, vagyis minden korosztály számára kínál felejthetetlen élményeket egy kellemes környezetben, a nyári naplementék varázsával átitatva.

Ha a zenei kavalkád mégsem a naplementék varázsával itatódik át, hanem nyári csapadékkal, akkor az Erzsébet téri Művelődési Ház a kijelölt esőhelyszín.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában