Rutinos játékos a keretben

2 órája

Magasembert igazolt a DKKA

Hegedűs Janka a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémiánál folytatja pályafutását, jelentette be a csapat a hivatalos oldalán.

Szabó Róbert

Hegedűs Janka jelentős rutinnal rendelkezik

Fotó: DKKA

A női NB I/A-ba frissen feljutó Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia leigazolta a jelentős tapasztalattal felvértezett magasembert, Hegedűs Jankát.

A fiatal csapattal az A-csoportba jutó együttes első igazolása még a 2011-2012-es idényben mutatkozott be az élvonalban, ahol játszott a Vasas, az MTK, a PEAC, a Csata, a TFSE-MTK, majd a Győr együtteseinél is. Természetesen ezidő alatt nemzetközi rutint is magára szedett, hiszen a Péccsel és a Csatával játszott az Európa Kupában, míg a Győrrel az Euroligában.

A magyarországi pályafutása mellett külföldön is kipróbálta magát, játszott a Florida International University-n, ahol ráadásul diplomát is szerzett, de megfordult Franciaországban is.

A klub beszámolójából kiderül, szeretnének rutinosabb játékossal erősíteni, akik korábban már megéltek nagy csatákat pályafutásuk során. Ezt a szerepet töltheti be Hegedűs Janka is, aki mindenképp kulcsfigurája lehet az élvonalban újonc, fiatal székesfehérvári együttesnek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában