Foci

2017.09.15. 09:00

A megyei II. osztályban még négy csapatnak nem sikerült győzni az őszi idényben

Az 5. forduló következik a Fejér megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokságban. Abán folytathatja sorozatát a Besnyő-Iváncsa II csapata.

Káldor András

A zöldben játszó Kápolnásnyék Kálozra utazik

Fotó: Kricskovics Antal

GROUPAMA Északi csoport

A csoport legizgalmasabb találkozójának a Pusztavám-Jüllich mányi vendégjátéka ígérkezik. Érdekes helyzet állt elő, mivel a Mány csapata az eddigi két hazai meccsét elveszítette, ellenben idegenben mindhármat megnyerte. Így aztán nem tudni, hogy meg tudják-e törni a negatív szériát, bár Kocsis Jenő tanítványai nagy valószínűséggel azon lesznek, hogy elrabolják a három pontot. A listavezető Szár esélyesként fogadja a Pákozd együttesét, mindenesetre nagy meglepetés lenne a vendégek pontszerzése. A Bakonycsernye alakulata tavaly októberben, gólokban gazdag mérkőzést játszott a Videoton Baráti Kör csapatával, akkor 5-4-re nagy nehezen nyerni tudtak, bár a tavaszi visszavágón már egyértelműen bezsebelték a három pontot (6-0). A Pázmánd csapata a hozzá hasonlóan pocsékul rajtoló Pátka ellen hajthat első idei győzelmére, de ahogy elnézzük a gólképes védelmüket nem lesz egyszerű dolguk. Kiegyenlített jó mérkőzés várható Fehérvárcsurgón, az újonc Főnix FC eddig ugyan főleg hazai környezetben villogott, de Mányon győzni tudtak, és ez akár most is összejöhet a tabella 3. helyén tanyázó fehérváriaknak.

2017. szeptember 16. szombat 16.00

Aqvital FC Csákvár II (11.)-Bodajk (5.), Mór II (13.)-Vál (9.)

2017. szeptember 17. vasárnap 16.00

Szár (1.)-Pákozd (8.), Pázmánd (16.)-Pátka (12.), Videoton Baráti Kör (15.)-Bakonycsernye (2.), Fehérvárcsurgó (10.)-Főnix (3.), Puskás AFC III (7.)-Csór Truck Trailer (14.), Mány-SBS 2012 (4.)-Pusztavám-Jüllich (6.)

A zöldben játszó Kápolnásnyék Kálozra utazik
Fotós: Kricskovics Antal

AGÁRDI TERMÁL

Déli csoport

Jó kis meccs kerekedhet a Seregélyes kislángi vendégjátékából, bár kicsi az esély arra, hogy a hazai gárda kiengedje a kezéből mindhárom pontot. A bajnokság meglepetés-csapata, a Besnyő-Iváncsa II eddigi három idegenbeli mérkőzéséből kettőt megnyert, egy azonban biztos, hogy nem vár rájuk könnyű kilencen perc Abán. A Sárbogárd II még nem vesztett pontot otthon, míg a Velence az előző fordulóban nyert először a második vonalban, kérdés tudnak-e ismét győzni, és feljebb kapaszkodni a tabellán?

2017. szeptember 17. vasárnap 16.00

Kisláng-TELMEX (1.)-Seregélyes (8.), Káloz (12.)-Kápolnásnyék (3.), Adony (11.)-LMSK Cobra Sport (15.), Nagykarácsony (9.)-Szabadegyháza (4.), Rácalmás (16.)-Vajta (14.), MPF Ráckeresztúr (10.)-Pusztaszabolcs (7.), Sárbogárd II (6.)-Velence (13.), Aba-Sárvíz (5.)-Besnyő-Iváncsa II (2.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában