megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság

2019.11.02. 12:00

Sűrűsödhet az élmezőny Északon

A megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság 12. fordulóját rendezik az előttünk álló hétvégén, az idény hajrájára fordulva egyre több izgalommal szembesülhetnek a nézők.

Káldor András

A felcsúti Mérten Tamás (fehér, szemben) a Csór ellen készülhet F.: KRI

THERMOVÁR

ÉSZAKI CSOPORT

Több, minden kétséget kizáróan pikáns összecsapásra kerül sor ebben a fordulóban. A jobb idegenbeli mérleggel rendelkező Pusztavám-Jüllich rangadó jellegű mérkőzésen találkozik az egyre jobb formába lendülő Tó-Vill Kápolnásnyék gárdájával. A nyékiek még nem szenvedtek vereséget látogatóként, így minden bizonnyal kiélezett 90 perc vár a felekre. A szomszédvárak mérkőzésén a Mány csapata számára a veretlenség megőrzése lehet a fő cél, míg a Herceghalom az utóbbi két meccsét elbukta, így ők minden bizonnyal arra fognak hajtani, hogy javítsanak, és otthon tartsák a 3 pontot. Felcsúton is nagy küzdelemre lehet számítani, a hazai együttes, bár az előző játéknapon kikapott, jól muzsikál idén, míg a Csór Truck-Trailer ontja a gólokat, és több nagy gólkülönbségű sikert könyvelhet el.

2019. november 3., 13.30

Szár KSE (10.)–Vál (7.), Szabadbattyán KSE (13.)-Bicske II (14.), Pusztavám-Jüllich (5.)–Tó-Vill Kápolnásnyék (4.), Puskás Akadémia FC III (3.)-Csór Truck-Trailer (6.), Herceghalom (8.)–Mányi TK (1.), Pátka (12.)-Flavus Velence II (9.), Pákozd (15.)-Fehérvárcsurgói SE (11.)

A felcsúti Mérten Tamás (fehér, szemben) a Csór ellen készülhet Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

GROUPAMA

DÉLI CSOPORT

A sereghajtó Seregélyes számára létkérdés lehet a győzelem kivívása az őket két ponttal megelőző Előszállás ellen, hiszen ezzel akkor elkerülhetnek az utolsó helyről. A Szabadegyháza szoros meccsen nyert vasárnap Pusztaszabolcson, ám ennél sokkal nehezebb feladat vár rájuk – igaz, hazai környezetben – az idei meglepetéscsapat Káloz ellen. A vendégek eddig öt idegenbeli meccsükből négyet megnyertek, és mellette egy döntetlent játszottak, úgyhogy minden bizonnyal szeretnék ezt a szériát folytatni. A szabadegyháziak pontvesztésük esetén egyre jobban távolodni fognak a tabellát vezető hármastól, ha győznek lépést tarthatnak velük.

2019. november 3., 13.30

Seregélyes (14.)–Előszállás SE (12.), MPF Ráckeresztúr (11.)–Vajtai RSC (1.), Adony (7.)–Aba-Sárvíz FC (10.), Nagykarácsony (6.)–DUFK SE (5.), LMSK Cobra Sport (9.)-Baracs SE (3.), Sárbogárd II (8.)–Pusztaszabolcs-Iváncsa II (13.), Szabadegyháza (4.)–Kálozi SE (2.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában