jégkorong

2021.09.30. 21:38

A Brassó érkezik Fehérvárra

Az Erste Liga pénteki játéknapján 17 órától a Titánok csapata a Corona Brasov Wolvest fogadja.

Beke Zsombor

Molnár Gergőék (kékben) az első pontokért hajtanak

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A két csapat az idei szezonban már egyszer találkozott, akkor Erdélyben 7-4-es brassói siker született. A Titánok öt mérkőzés után továbbra is pont nélkül áll, míg ellenfele a tabella hetedik pozícióját foglalja el, három találkozón gyűjtött hét ponttal.

A nyáron az Ifj. Ocskay Gábor Nemzeti Jégkorong Akadémia égisze alá tartozó együttes a héten már egyszer jégre lépett a Raktár utcában. Akkor 300 néző látogatott ki a csarnokba a DEAC ellen elveszített mérkőzésre.

Molnár Gergőék (kékben) az első pontokért hajtanak
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Az akadémia vezetése azt a döntést hozta, hogy a Titánok összes Erste ligás mérkőzése ingyenesen lesz látogatható. A döntés hátteréről az akadémia szakmai vezetője, Kovács Csaba beszélt:

– Szeretnénk új szurkolókat idecsalogatni a fehérvári jégpályára, bízva abban, hogy a Titánokhoz is minél többet visszajárnak majd. Reméljük, hogy így segít majd a fiataljainknak, akik megtanulhatják a szurkolók előtti játék nyomását. Az utánpótláshokihoz képest ez egy nagy különbség, és ez is a tanulási folyamat része. Ezért az egész szezonban várjuk a szurkolókat ingyenesen – mondta Kovács a klub honlapjának.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában