megye II.

2021.10.14. 23:46

A Pátka a címvédő ellen

A megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában több olyan összecsapásra kerül sor, melyek végeredménye a későbbiek folyamán meghatározó lehet.

Káldor András

Tavasszal a Pátka (piros) pontot rabolt a Herceghalomtól

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Thermovár Északi csoport

A Bakonycsernye idén meglehetősen szélsőséges formát mutat, de számukra, amennyiben lépést szeretnének tartani az élmezőnnyel, nem lehet más alternatíva, csupán a győzelem a Videoton Baráti Kör elleni párharcban. A Bicske II egy hetet rápihenhetett a váli rangadóra, nagy kérdés, hogy ez jótékony hatással volt-e a rájuk? A Csór Truck-Trailer hazai környezetben favorit a Fehérvárcsurgóval szemben, míg az alsóházi rangadó Pusztavámon háromesélyes. A Pusztavám még nem nyert idén otthon, a Pákozd pedig idegenben nem örülhetett három pont megszerzésének.

2021. október 16., szombat, 14.30

Bakonycsernye (5.) – Videoton Baráti Kör (9.)

2021. október 17., vasárnap, 14.30

Csór Truck-Trailer (1.) – Fehérvárcsurgó (12.), Vál (2.) – Bicske II (6.), Pázmánd SE (14,) – Szár (10.), Etyek (8.) –Puskás AFC III (7.), Herceghalom (3.) – Pátka (4.), Pusztavám-Jüllich (13.) – Pákozd (11).

Tavasszal a Pátka (piros) pontot rabolt a Herceghalomtól
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Déli csoport

Bár ezúttal rangadóra nem kerül sor ezen a hétvégén a csoportban, de azért kiemelt figyelem övezi majd az Előszállás baracsi fellépését, valamint a Mezőfalva nagyvenyimi vendégjátékát. A Nagykarácsony az előző heti hazai betlijét Szabadbattyánban javíthatja ki. Érdekes lehet a szomszédvári találkozó Polgárdiban, a Lepsény elleni mérkőzést talán mégis lehet a rangadó kategóriájába sorolni, és egész biztosan nagy csatára lesz kilátás, igaz, egyik csapat mérlege sem igazán jó sem otthon, sem idegenben. Küzdelmes mérkőzésre lehet számítani Adonyban, ahol a hazai csapat az utóbbi két fordulóban kinyitotta a gólcsapokat, és tízszer vette be ellenfelei hálóját.

2021. október 17., vasárnap, 14.30

Vajtai RSC (1.) – Szabadegyháza (14.), Adony (8.) – Seregélyes (4.), Szabadbattyán (7.) – Nagykarácsony GYSA (2.), Polgárdi (11.) – LMSK (12.), Baracs SE (5.) – Előszállás SE (3.), Kálozi SE (10.) – Aba–Sárvíz (13.), Nagyve­nyim (6.) – Mezőfalva (9.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában