Orosházán kapott ki a Gárdony

2023.03.07. 13:42

Kiengedtek az utolsó negyedórára

Az edzőváltás után sem kapta el a fonalat a Gárdony-Pázmánd NKK női kézilabdacsapata. Az NB I/B 19. fordulójában Orosházán szenvedett vereséget a tóparti egylet.

Ferencz Balázs

Hamuth Lili egy gólt szerzett Orosházán

Forrás: Kricskovics Antal

OXXO-Orosházi NKC - Gárdony-Pázmánd NKK 33-26 (14-14)

Orosháza, 200 néző. Vezette: Kovács-Sebők, Vastag-Réti.

Orosháza: Bálint, Szőke (kapusok) - Zavaczki 7(3), Vörös B. 6, Iván 6, Ács 4, Kenyeres 2, Jáhn 2, Bedron 2, Bíró 1, Moharos 1, Baráth 1, Mikula 1. Vezetőedző: Morva Zoltán

Gárdony-Pázmánd: Kaffka, Csatlós (kapusok) - Lukovics 6(2), Bánfai 4, Takács 3, Hargitai 3, Kovács D. 2(1), Zámori 2, Szűcs N. 2, Becséri 2, Hamuth 1, Kukucska 1. Vezetőedző: Bacsi Mihály 

Kiállítások: 12 ill. 8 perc
Hétméteresek: 3/3 ill. 8/3

Nem feltétlen esélyesként utazott Orosházára a tabella hátsó régiójában tanyázó Gárdony-Pázmánd együttese, mégis, az edzőváltást követő harmadik találkozón titkon győzelmet reméltek a Velencei-tó partján. Nem kezdett rosszul az immár Bacsi Mihály vezette Gárdony, a félidőben 14-14-re álltak a felek. 

Fordulás után még 15 percen át tartotta magát a vendégegyüttes, de aztán kidomborította fölényét a tabella ötödik helyén álló Orosháza. Egygólos hazai vezetésnél két góllal lépett meg az OKC, majd Bártfai kiállítását három találattal büntették, s ekkor el is dőlt a meccs. A Gárdony-Pázmánd NKK nem tudott már visszakapaszkodni, s hétgólos vereséget szenvedett. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában