Megye II.

2023.05.04. 13:44

Érmekért megy a harc a rangadókon

A vármegyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 23. fordulójában Északon szombaton Bakonycsernyén rendezik a csoport rangadóját, míg a listavezető és az aranyéremre esélyes Puskás Akadémia III. Velencén vendégeskedik. Délen a kupa Baracsra vár hatpontos összecsapás az előző héten Adonyban vereséget szenvedő Nagykarácsony otthonában.

Káldor András

A 13-as Zágoni Levente (Vál) és Kalányos Máté (Bakonycsernye) összecsaphat majd ismét a hétvégén

Forrás: Kricskovics Antal

THERMOVÁR ÉSZAKI CSOPORT
Szombaton a bakonycsernyei rangadó mellett érdekes összecsapásra kerül sor Sárszentmihályon, ugyanis az utóbbi négy mérkőzésen pontot sem veszítő Szár amennyiben nyerne, akkor akár a Pátkát is megelőzhetné. Velencén a Puskás Akadémia III. a favorit, dacára annak, hogy a tóparti legénységnek jobban megy hazai pályán, mint idegenben. A már említett csernyei összecsapás őszi, váli találkozóján fordulatos kilencven percet játszottak a felek, mindkét oldalon három-három találatot jegyezve.     

2023. május 6., szombat, 17:00
Sárszentmihály-Masterplast (8.) – Szár (5.), Bakonycsernye (3.) – Vál (2.)
2023. május 7., vasárnap 17:00
Pákozd (12.) – Sárkeresztes (14.), Velence SE (11.) - Puskás Akadémia III. (1), Herceghalom (10.) – Pátka (4.), Mány II.-Csabdi (13.) – Fehérvárcsurgó (7.), Videoton Baráti Kör (6.) – Etyek (9.)

AQUANTIS DÉLI CSOPORT
Nagykarácsonyban sok minden eldőlhet az ezüst, illetve a bronzérem tekintetében. Hazai győzelem esetén lépéselőnybe kerül a Nagykarácsony, ellenkező esetben pedig a Baracs kerül kedvezőbb pozícióba, és még akkor korántsem lefutott a párharc. A tabellát magabiztosan vezető KK Garin KFT.-Mezőfalva a Káloz elleni összecsapás esélyese, bár a vendégek összességében nem szerepeltek eddig rosszul idegenben – igaz hazai pályán októberben simán legyőzte őket ellenfelük. Az előző héten a Nagykarácsonyt legyőző Adony akár Kislángon is meglepetést okozhat, és, ha az eredmények számukra kedvezően alakulnak, akkor akár hármat is léphetnek előre a tabellán.   

2023. május 7., vasárnap 17:00
Szabadbattyán (12.) – Beloiannisz (10.), Nagykarácsony (2.) – Baracs (3.), Kisláng (7.) – Adony (8.), Aba Sárvíz (11.) – Polgárdi (4.), Nagyvenyim (13.) – Előszállás (9.), KK Grain KFT.-Mezőfalva (1.) – Káloz (6.)
Szabadnapos: Seregélyes (5.)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában